Kiropraktorerne Østerbro deltager i hovedpine projekt

Hovedpine i kiropraktor praksis logo

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen deltager i HIK – hovedpine i kiropraktor praksis

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen sørger vi hele tiden for at være med i nyeste forskning og deltager derfor naturligvis i projekter som har til formål at fremme forståelse og behandling af problemer så som hovedpine.

I den næste periode deltager vi derfor på klinikken i det nationale forskningsprojekt Hovedpine i Kiropraktorpraksis som har til formål at undersøge og bedre indsatsen ved hovedpine og gener til nakken.

Du kan derfor som patient blive udsat for at blive spurgt om en række spørgsmål samt udfylde visse skemaer om dine hovedpiner.

Vi håber meget du vil deltage i projektet.

Læs mere om hovedpine, migræne og spændingshovedpine

Læs mere om HIK projektet

Formål med hovedpine projektet i kiropraktor praksis

Selvom en større andel af danskerne lider af hovedpine, migræne og spændingshovedpine så kender vi ikke det egentlig omfang i nøjere deltaljer. Projektet har til formål at belyse området således at man kan opnå større viden om håndtering og behandlingen af denne gruppe af patienter men også selve diagnostikken i kiropraktor praksis.

Hovedpine menes at udgøre ca 20% af alle sygemeldinger i danmark og derfor at det vigtigt at der bliver sat målrettet ind for at hjælpe denne gruppe bedst muligt. Til dette kræves mere viden så indsatsen kan målrettes.

Mange patienter i kiropraktor praksis lider af hovedpine, men vi kender ikke omfanget heraf. For at yde den bedst mulige hjælp, er det væsentligt at få øget viden om diagnostik, håndtering og behandling af denne patientgruppe.