Blokade i skulder – Kiropraktor

Blokade i skulderen - Johan&Jørgensen - din Kiropraktor Østerbro | København kan hjælpe dig i overvejelsen

Blokade i skulderen hos Kiropraktor?

Som det er nu er det desværre ikke tilladt for Kiropraktorerne at anlægge ultralydsvejledt blokade i skulder eller andre steder.

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro | København har vi samarbejde med flere aktører i sundhedsvæsnet og kan henvise direkte hertil for anlæggelse af blokade når dette er indikeret.

Blokade i skulder eller ej?

Længerevarende og evt forkert brug af muskler, herunder muskulaturen i Rotator cuffen, kan medføre betændelseslignende tilstand (inflammation). Denne inflammation eller tendinopati tilstand kan medfører smerter og bevægelses indskrænkning. På længere sigt kan sådan en tilstand svække vævet og derved øget risikoen for skader på vævet.

Lignende kan ses ved slimsæk betændelse i skulderen hvor også smerter og bevægelses indskrænkning dominerer billedet

Ofte er adækvat tilgang til aflastning for det berørte område nok til at løse det akutte problem evt i sammenhold med manuel behandling. Træning og øvelser ofte nødvendigt i efterforløbet til den akutte tilstand.

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din Kiropraktor på Østerbro | København kan hjælpe med udredning, vejledning, behandling samt fremadrettet øvelser og træning. Spørg din Kiropraktor hvis du er i tvivl. Vi har mulighed for ultralydsskanning (ultralydsundersøgelse) for at komme problemets karakter nærmere

Blokade i skulder hvornår

I nogle tilfælde af korrekt tilgang til øvelser, aflastning og manuel behandling ikke nok til at få bugt med problemet og blokade (binyrebark hormon indsprøjtning) kan derfor være indikeret. Som alt andet er det en opvejelse af fordele og ulemper, også da blokade anlæggelse kan være forbundet med visse mulige bivirkninger.

Spørg din Kiropraktor hvis du er i tvivl

Blokade har til hensigt at dæmpe den inflammatoriske reaktion i vævet. En blokade bør oftest følges og af korrekt genoptræning samt øvelser. Johan&Jørgensen – din Kiropraktor på Østerbro | København er uddannet til at vejlede dig i træning og øvelser samt hjælpe dig på vej ifht din beslutning om evt. blokade anlæggelse.