Behandling af skuldersmerter hos Kiropraktor

Skuldersmerter, smerter i skulderen, indeklemning syndrom, impingement, rotatorcuff problemer, frossen skulder? Vi kan hjælpe hos Kiropraktor Johan&Jørgensen - Østerbro | København. Behandling, udredning, vejledning og træning / Øvelser. Sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden ventetid. Book idag. Tid samme dag 2100 østerbro

Smerter i skulderen

Skulderen er et utrolig kompleks led da det et led (kugleled) som skal kunne bevæge sig i alle retninger og samtidig have en vis stabilitet. Dette er komplekst da stabilitet og mobilitet som udgangspunkt er modstridende koncepter.

Til at løse dette har vi lang række af muskler omkring skulderen som hjælpe med at øge stabilitet – blandt disse er den vigtigste gruppe den såkaldte rotatorcuff (de 4 små muskler omkring selve skulderleddet). Disse aktive stabilisatorer er vigtige især når den passive stabilitet i skulderen er kompromitteret f.eks. efter en skulderskade

Omkring skulderleddet løber en række nerver til armen som kan blive påvirket ved skulderskader eller andre problemer med skulderen. Udstrålende smerter til armen kan således skyldes påvirkning af nerver lokalt omkring skulderen, nerver i nakken (f.eks. diskusprolaps i nakken) eller bare udstråling fra lokale områder i skulderen så som refererede smerter fra muskler

smerter i skulderen – kan Kiropraktor hjælpe?

Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor i København hjælper dig ikke kun med ryg og nakke smerter. Vi har stor erfaring i undersøgelse samt behandling af stort set hele bevæge apparatet, herunder smerter i skulderen

Vi har mulighed for ultralydsskanning som er et yderst brugbart værktøj i undersøgelsen af skulder samt diagnosen af diverse muskel og led relaterede problemer

Skulderskade og overbelastning af skulderen?

Problemer og smerter i og omkring skulderen kan være yderst kompleks at diagnosticere og behandle.

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor i København har vi stor erfaring inden for behandling og undersøgelse af skulderproblemer og vi har mulighed for Ultralydsskanning til hjælp til at finde årsagen til dine smerter i skulderen

Skulderskade eller ondt i skulderen?

Har du været udsat for egentlig traume til skulderen eller har du overbelastet skulderen ved f.eks. træning kan det være essentielt at få undersøgt og behandlet skulderen således at skaden ikke udvikler sig ydereligere

Smerter i skulderen kan være svært at undersøge og udrede da mange problemer i skulderen har tendens til at føles på samme måde.

Søgning på nettet kan derfor ind imellem gøre os mere forvirret end det hjælper os med afklaring. Det er derfor vigtigt med faglig kompetent ekspertise med erfaring inden for området for at afklare dit problem og hjælpe dig videre med behandling og træning / øvelser.

Smerter i skulder og albue?

Smerter i skulder og albue kan have tendens til at overlappe hinanden og derfor gøre udredningen mere kompleks, ligesom smerter i og omkring selve skulderbæltet og nakken kan give udstrålende smerter ud i arm.

Din Kiropraktor er uddannet til at hjælpe dig med udredning, behandling og fremadrettet træning og øvelser til bedring af netop dit problem.

Smerter i skulder og arm fra nakken?

Smerte udstråling til skulder og arm kan have sit ophav fra nerveprovokation fra nakken som ses i forbindelse med f.eks. diskusprolaps, protrusion og stenose i nakken.

Det kan være vigtigt at afklare dette da der ind imellem skal reageres hurtigt på dette ifht ydereligere udredning. Snurrende eller sovende fornemmelse i fingrene sammen med påvirkning af kraften kan være et yderligere tegn herpå – disse symptomer kan dog have sit ophav i andre tilstande også og skal derfor aldrig ses som direkte indikation på dette eller andre tilstande.

Udtryk som nerve i klemme i skulderen og andre lignende udtryk bruges ofte i flæng om mange smerter og gener i skulderen. Ofte er det dog beskrivende udtryk snarere end at selve nerve komme i klemme.

Din Kiropraktor er en af de faggrupper som i kraft af deres uddannelse har størst erfaring og viden inden for området og derfor er oplagte til at hjælpe dig med udredning, behandling og håndtering af dit problem. Vi har mulighed for at henvise til MR når dette er indikeret.

Spørg din Kiropraktor hvis du er i tvivl

Typer af skulderskader og skulderproblemer

Læs mere om hyppige tilstande relateret til skulder smerter ved at trykke på linkene nedenfor

Skuldersmerter og smerter i skulder. Kiropraktor København Østerbro. Impingement, frossen skulder, indeklemning syndrom, bursit, engle vinger. vi kan hjælpe. Din Kiropraktor København.

Slidgigt i skulder – smerter i skulder?

Skulderen kan som ethvert anden led slides i forskellige grad. Det fordanskede udtryk degenerative forandringer er dog mere sigende for tilstande.

Kroppen ældes i varierende omfang hos den enkelte og de er de forandringer vi under et betegner degenerative forandringer.

Slidgigt eller degenerative forandringer behøves slet ikke at give smerter og gener, men kan være et element i den enkeltes symptomer.

Din Kiropraktor er uddannet til at undersøge, behandle og vejlede dig ved problemer relateret til degenerative forandringer / Slidgigt. Spørg din Kiropraktor hvis du er i tvivl


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din Kiropraktor København | Østerbro

Akut opstået smerter i skulder? Tøv ikke med at ringe eller booke online – vi prioritere altid at kunne finde tid samme dag ved akut skulder smerter eller andre smerter til ryg eller nakke”

Din kiropraktor på Østerbro