Kiropraktor Nørrebro

Brug for kiropraktor nær Nørrebro – vi kan hjælpe

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen er din kiropraktor i København – og med meget kort afstand er vi det oplagte valg ved brug for kiropraktor på Nørrebro.

Og med meget kort afstand til f.eks. Nørrebro station er vi beliggende nær Nørrebro og derfor oplagt ved behov for kiropraktor – både ved akutte smerter men også ved smerter og gener over længere tid.

Erfaren kiropraktor nær Nørrebro

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen er en moderne klinik med fokus på patienten og kvalitet. Vi har mere end 25 års erfaring samlet i klinikken fra tidligere ansættelser på de store kiropraktor klinikker i København.

Klinikken har fokus på evidensbaseret praksis og følger løbende med i forskning og udviklingen inden for sundhedsområdet. Klinikkens ejere er foruden deres arbejde i kiropraktor klinikken derfor også aktive inden for Dansk kiropraktor forening samt del af kiropraktor uddannelsen på Syddansk universitet.

Brug for akut tid – Kiropraktorerne Johan&Jørgensen ved Nørrebro kan hjælpe

Vi ved godt at når smerterne er værst, så har du ikke tid til at vente på tid.

Vi prioriterer derfor altid at kunne finde tid samme dag til dine smerter og gener – både de akutte men også smerter og gener i kroppen som har været der i længere tid.

Vi er bevist om at mange generelt har en travl hverdag – Vi vil derfor generelt strække os langt for altid at kunne finde tid når det kan passe ind i din dagligdag når du skulle have behov for kiropraktor

Kiropraktorerne nær Nørrebro – vi tager hånd om dig

Hos din Kiropraktor Johan&Jørgensen ser vi et stor vifte af patienter lige fra den lille baby til de helt gamle. Vi behandler desuden ikke kun smerter i ryg og nakke, men behandler alle slags problemer med relation til muskler og led. Vi har stor erfaring inden for bla. behandlingen af sportsskader, men også en lang række andre tilstande, herunder

Vi behandler desuden en langt række andre tilstande og gener – læs mere under menupunktet ”hvor har du ondt” hvor du kan læse nærmere om en langt række tilstande samt behandlingen af disse hos kiropraktor

Hos din Kiropraktor Johan&Jørgensen er vi i tæt dialog med andre sundheds personale herunder din praktiserende læge, Rygcenter, lokale fysioterapeuter og behandlere samt mange andre i sundhedsbranchen.

Vi hjælper dig videre til rette sted når behovet skulle være tilstede og står altid klar til at råde og vejlede dig ifht. dine smerter og gener i ryg, nakke, muskler og led.

Brug for Kiropraktor ? Din kiropraktor nær Nørrebro kan hjælpe

Er du i tvivl om hvorvidt din kiropraktor kan hjælpe dig med lige netop dine smerter og gener til ryggen, nakken eller bare generelt muskler og led. Tøv ikke med at ringe til os og lad os guide dig. Du er også altid velkommen til at sende os en maik

Sundhedsordning – ingen problem hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen

Hos din lokale kiropraktor nær Nørrebro samarbejder vi med stort set alle udbyder af sundhedsordninger og forsikringer ligesom vi har samarbejde med Sygeforsikring Danmark. Vi er selvfølgelig autoriseret af sundhedstyrelsen og medlem af Dansk Kiropraktor forening.

Åbningstider hos Kiropraktor

Læs mere om vores åbningstider hos kiropraktor

Vil du vide mere om din Kiropraktor nær Nørrebro

Læs mere om klinikken på vores hjemmeside og bliv klogere på en langt række spørgsmål om din Kiropraktor nær Nørrebro

Vi glæder os til at hjælpe dig


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din Kiropraktor nær Nørrebro

Brug for akut kiropraktor nær Nørrebro – din kiropraktor Johan&Jørgensen på Østerbro er din hjælp. Vi har ingen ventetid, og du kan booke tid online samme dag. Book tid idag og få hjælp hos din erfarne kiropraktor nær Nørrebro”

Din kiropraktor på Østerbro