Arm- og bensmerter

Arm- og bensmerter - Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen Østerbro København er vi specialister i alle led og muskel problemer

Hvor kommer smerterne fra?

En lang række af de smertetilstande vi mærker i arme og ben er i virkeligheden udstrålende eller refererede smerter fra for eksempel nakke og ryg. Disse vil blive lindret ved traditionel behandling mere centralt i kroppen. Nogle af disse kommer fra nakke eller lænd. Læs mere om det her (nakke) og her (lænd)

Der er imidlertid også en lang række lokale tilstande i lemmerne (arme og ben), der bedst afhjælpes med manuel behandling netop der. 

Hvilke smertetilstande ser vi i klinikken?

Ofte er der tale om overbelastning og/eller dårlig funktion i muskler og led. Det kan for eksempel give smerter i skulder og hofte. Desuden er for eksempel smerter fra håndled og albue samt smerter i skinneben, ankler og fødder alle tilstande, vi ofte ser i klinikken.

Hænger det sammen med resten af kroppen?

Hvis smerterne er refereret eller udstrålende fra andre steder, er det selvfølgelig oplagt at behandle disse steder for at lindre. Der kan også være tilfælde, hvor en overbelastning funktionelt hænger sammen med andre dårligt fungerende områder. Det vil som oftest hurtigt bliver afdækket i behandlingsforløbet, men vi vil altid tage et første udgangspunkt i lindring af den aktuelle smerte.

Ultralydsskanning

Ultralydsskanning er særlig relevant for lokale tilstande i arme og ben. Læs mere om vore muligheder for ultralydsundersøgelse her.