For sundhedspersonale

Tværfagligt samarbejde med sundhedspersonale hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen - Din Kiropraktor på Østerbro og i København

Tværfagligt samarbejde

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen samarbejder vi ofte sammen med andre sundhedsprofessionelle.

Vores væsentligste kommunikation foregår via edifact, men vi tager også gerne en drøftelse over telefonen.

Lokalisationsnummer: 5790002517259.

Telefonnummer: 30 20 10 07

Henvisning af patienter til Kiropraktorerne Johan&Jørgensen

Send en henvisning med edifact, eller giv patienten vores visitkort eller en note med baggrundsoplysninger og henvisningsårsag.

Alle EPJ-systemer hos praktiserende læger tilbyder henvisning til kiropraktor. Som regel er vi placeret i speciallægemodulet.

Henvisning til ultralydsskanning fra anden fagperson

Henvisning til ultralydssundersøgelse tilføjes et Att.: Thomas Johan Larsen.

Ved henvisning direkte fra anden sundhedspersonale med beskrivelse af mistanke, generel anamnese og undersøgelse takseres udelukkende prisen på ultralydsundersøgelse – jf. priser. Ved manglende henvisning forbeholder vi os retten til at taksere tillæg for undersøgelse og udredning jf. priser. Ved generel henvisning fra egen læge til almindelig offentlig røntgen/ultralydsklinik – kontakt klinikken for vurdering om dette er indbefattet under pris afregning med udelukkende prisen på ultralydsskanning eller det kræver samtidig undersøgelse og honorar herfor.

Tidsbestilling og afregning

Husk at bede patienterne om selv at henvende sig til klinikken for tidsbestilling. Gå til tidsbestilling online.

Vær opmærksom på at der, uanset henvisning, altid er egenbetaling hos kiropraktoren. Også for ultraludsundersøgelser. Se mere om priser.

Epikriser og korrespondance fra Kiropraktorerne Johan&Jørgensen

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro og i København sender vi altid epikrise til egen læge, når nye patienter afslutter forløb. Vi melder også gerne tilbage til for eksempel fysioterapeuter eller andre, der henviser.

Hvis patienten er henvist til ultralydsundersøgelse, sender vi altid undersøgelsessvar til henviser og billeddiagnostisk epikrise til egen læge. Som regel på dagen for undersøgelse, men senest 3 hverdage efter.

Drøftelse af konkrete problemstillinger foretrækker vi foregår i korrespondanceformat. 

Alle epikriser er naturligvis betinget af tilsagn fra patienten.

Henvisning til MR/CT.

Hvis der er indikation for MR/CT-skanning sender vi henvisning her fra klinikken direkte. Desuden sikre vi naturligvis altid, at der bliver sendt kopi af svar til egen læge.

Pakkeforløb for diskusprolaps og Stenose patienter

Vi tilbyder pakkeforløb for prolaps samt stenose patienter i overenstemmelse med aftale med regionerne. I den forbindelse holder vi en tæt dialog og orientering af egen læge samt evt andre relevante faggrupper i sundhedsvæsnet. Læs mere om pakkeforløb på Kiropraktorguide.dk