Forsikringer og Sundhedsordninger

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen samarbejder vi med de fleste sundhedsordninger og forsikringer. Vi kan i de fleste tilfælde afregne direkte med det enkelte forsikringsselskab. For at vi kan afregne med din forsikringsselskab, skal vi bruge en bevilling eller betalingsgaranti.

Husk altid at sikre, at din betalingsgaranti er gyldig og at den dækker netop det problem, du henvender dig med. Indtil vi har fået din behandlingsgaranti, skal du selv lægge ud for behandlingen.

Vi gør vores bedste for at hjælpe med at holde styr på behandlingsgarantierne. Husk dog, at det altid er dit eget ansvar, at din forsikring dækker. Man betaler selv, hvis der ikke er dækning for udført behandling.

Husk også at forsikringsselskaber sjældent dækker gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud. Se mere under Udeblivelse.

Vejledning i sundhedsordning/sundhedsforsikring:

  1. Kontakt dit forsikringsselskab og få oprettet en sag på dit aktuelle problem. -Senest inden du har tid på klinikken.
  2. Bestil tid hos Johan&Jørgensen (online eller på telefonen) eller igennem din forsikringsselskab (Hvis du er forsikret hos Tryg eller Pension Danmark).
  3. Medbring din Betalingsgaranti/Bevilling eller send den til os på mail til info@dinKiro.dk.
  4. Vi afregner direkte med dit forsikringsselskab*.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt til forsikringsselskab dækker, skal du kontakte din forsikringsselskab.

Hvis du har været ude for en ulykke kan din ulykkesforsikring ofte dække behandlingsudgifter hos kiropraktoren. Desværre kan sagsgangen hos forsikringsselskabet i disse tilfælde være meget langsommelig. Derfor må vi ofte bede folk om selv at lægge ud, indtil deres skade rent faktisk er anerkendt hos forsikringsselskabet, og der foreligger en betalingsgaranti.

*Enkelte forsikringer har som poltik at patienten altid selv lægger ud for behandling og efterfølgende får refunderet beløbet. Hvis du er forsikret hos disse selskaber har vi desværre ikke mulighed for at afregne direkte med selskabet.