Forsikringer og Sundhedsordning

Sundhedsordning eller Forsikring? Ingen problem hos Johan&Jørgensen - Din Kiropraktor på Østerbro | København. Vi samarbejde med de fleste sundhedsudbydere og afregner gerne direkte med dem når det er muligt. Book online idag

Sundhedsordning og forsikring hos kiropraktor?

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen samarbejder vi med de fleste sundhedsforsikringer og sundhedsordninger. Vi kan afregne direkte med det enkelte forsikringsselskab. For at vi kan afregne gennem din sundhedsforsikring, skal vi bruge en bevilling eller betalingsgaranti. Den kan du sende til os på en mail eller tage et print med på klinikken.

Husk altid at sikre, at din betalingsgaranti er gyldig og at den dækker netop dét problem, du henvender dig med. Indtil vi har fået din behandlingsgaranti, skal du i udgangspunktet selv lægge ud for behandlingen. Spørg os eller din forsikring, hvis du er i tvivl.

Vi gør vores bedste for at hjælpe med at holde styr på behandlingsgarantierne. Husk dog, at det altid er dit eget ansvar, at din forsikring dækker. Man betaler selv, hvis der ikke er dækning for udført behandling.

Husk også at forsikringsselskaber ikke dækker gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud. Se mere under Udeblivelse.

Sådan bruger du din sundhedsordning:

  1. Kontakt dit forsikringsselskab og få oprettet en sag på dit aktuelle problem, senest inden du har tid på klinikken.
  2. Bestil tid hos Johan&Jørgensen (online eller på telefonen) ELLER igennem din forsikringsselskab, hvis du er forsikret hos Tryg, Falck eller Pension Danmark.
  3. Medbring din Betalingsgaranti/Bevilling eller send den gerne til os på mail til info@dinKiro.dk.
  4. Vi afregner direkte med dit forsikringsselskab*.

*Enkelte forsikringer, eksempelvis Codan, har som poltik at patienten altid selv lægger ud for behandling og efterfølgende får refunderet beløbet. Hvis du er forsikret hos disse selskaber har vi desværre ikke mulighed for at afregne direkte med selskabet.

Ulykkesforsikring hos Kiropraktor?

Hvis du har været ude for en ulykke, kan din ulykkesforsikring ofte dække behandlingsudgifter hos kiropraktoren. Desværre kan sagsgangen hos forsikringsselskabet i disse tilfælde være meget langsommelig. Derfor må vi ofte bede folk om selv at lægge ud, indtil deres skade rent faktisk er anerkendt hos forsikringsselskabet, og der foreligger en betalingsgaranti.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt til forsikringsselskab dækker, skal du kontakte din forsikringsselskab.

Are you an injured runner? Early Signs of Running Injury and Prevention -  In Touch Physiotherapy, Singapore

Sygesikring Danmark hos kiropraktor på Østerbro

Vi har aftale med Sygesikring Danmark og du får derfor tilskud til kiropraktor hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor Østerbro i København.

Under menupunktet priser kan du læse gældende priser og kan samtidig se prisen efter tilskud fra Sygesikringen Danmark. Vi indberetter automatisk til Sygesikring Danmark, med mindre andet ønskes. Hold øje med, om du får pengene retur fra din forsikring. Sygesikringen Danmark laver en indbetaling til din konto inden for 5 hverdage fra vi indberetter.

Se overblik over altid gældende takster og tilskud på sygeforsikring Danmark hjemmeside.

Der er ingen behov for lægehenvisning til kiropraktor for at modtage tilskud fra Sygesikring Danmark.

Kiropraktor – Sundhedsordning

Vi samarbejder med stort set alle udbydere af sundhedsordninger i danmark. Nedenfor er listet de hyppigste forsikringer, men tøv ikke mere at spørge om Johan&Jørgensen – din kiropraktor i København er dækket af din sundhedsordning.

*Flere af Danicas sundhedsordninger administreres via Fysio Danmark | Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor København har aftale direkte med FysioDanmark Østerbro, så tøv derfor ikke med at spørge efter behandling hos Kiropraktor hos os.

Virksomhedsordning – Kiropraktor

Arbejdsgiver har som udgangspunkt muligheden for indberette værdien af udgiften til behandling hos skat og derved fratrække de faktiske udgifter til behandling når f.eks. en egentlig sundhedsordning ikke ønskes. Virksomhedsejer har derfor fuld fradrag for udgiften til kiropraktor for den ansatte. Spørg din revisor om det nærmere forhold ift. fradrag for behandling hos kiropraktor i din virksomhed.

Se mere på skats hjemmeside om ordningen for medarbejder betalt kiropraktor. Se desuden skrivelse fra revisionsfirmaet PWC her.