Øvelser og træning

Brug for hjælp til Genoptræning? Kiropraktorerne Johan&Jørgensen Østerbro København kan hjælpe

Øvelser og træning

Øvelser og træningsvejledning er ofte en vigtig del af smertelindring og forebyggelse. Hos Kiropraktorerne Johan & Jørgensen overvejer vi altid sammen med patienterne, om øvelsesterapi er relevant. Vi drøfter sammen tilgængelighed, motivation og mulighederne for udbytte.

Nogle øvelser egner sig til akutbehandling. Andre øvelser er målrettet forebyggelse af tilbagefald eller genoptræning til din normale aktivitet på arbejde og i fritiden.

Rådgivning

Vi giver også gerne rådgivning om aktivitetsniveau og sport i perioder med smerter og genoptræning.

Kiropraktorer har i forbindelse med deres uddannelse stort indblik i træningsfysiologi samt genoptræning. Det er altid en vurdering i den konkrete situation, hvorvidt specifikke øvelser og genoptræning er relevant. Herunder selvfølgelig også under hensyntagen til den enkeltes motivation og muligheder i hverdagen.

Samarbejde

Vi samarbejder gerne med fysioterapeuter og tager altid udgangspunkt i din foretrukne sport. Læs eventuelt også om sportsskader her.

Vi samarbejder desuden med flere sportsklubber i hovedstadsområdet. Er I som forening interesseret i samarbejde med Kiropraktorerne Johan&Jørgensen kontakt os gerne på info@dinkiro.dk

Læs desuden mere om vores samarbejde med andre faggrupper her

Inspiration til øvelser?

Sportnetdoc.dk er glimrende opslagsværk til inspiration til øvelser til genoptræning. Husk at siden er ment som inspiration og ej erstatter kompetent og faglig vejledning i udøvelsen af de enkelte øvelser. Spørg din Kiropraktor hvis du er i tvivl.