Sportsskader

Sportskader - Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen Østerbro København er specialister i overbelastningsskader

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen på Østerbro har vi stor erfaring i undersøgelse, behandling og diagnosticeringen af sportsrelaterede skader. 

En sportsskade ligner andre skader

Hvorvidt en skade er en sportsskade handler mest om, hvad der har udløst skaden, og hvad der provokerer den. Fysiologisk kan mange sportsrelaterede problemer imidlertid sidestilles med lignende tilstande, der for eksempel er opstået i haven eller ved fysisk aktivitet på arbejdet. Derfor vil også behandlingsprincipperne på mange måder ligne, men vil naturligvis blive tilpasset den enkeltes træningsintensitet og niveau

Alle kan få sportsskader

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen arbejder vi med sportsrelaterede problemer og skader hos alle, lige fra børne- og ungdomspilleren til motionisten og elite udøveren. Vi har samarbejdet med mange eliteudøvere og har derfor stor erfaring med hvordan de fysiologiske tilstande spiller sammen med træningen. Også med træningspsykologien, som tit er et stort element hos sportsfolk og ikke mindst hos eliteudøveren.

Ultralydsskanning

Sportsskader hyppigere end andre skader kan i nogle tilfælde udredes hurtigere og bedre med en ultralydsundersøgelse. Hvis det er nødvendig har vi mulighed for ultralydsskanning til hjælp for afklaring af årsag, behandlingsplan samt prognose.