Samarbejde med stortalentet Matias Malmberg

kiropraktor-koebenhavn-oesterbro-sport-talent-sponsor

Samarbejde med stortalentet Matias Malmberg

Hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din Kiropraktor på Østerbro | København er vi stolte af at kunne præsentere vores nye samarbejde med stortalentet inden for cykling Matias Malmberg

Matias Malmberg kører aktuelt i sæsonen 2022 for det danske cykelhold team ColoQuick Cykling

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen har vi indgået samarbejde med Matias Malmberg så Matias har direkte adgang til kiropraktor samt eventuel skadesvurdering ved f.eks. ultralydsscanning. Vi samarbejder håber herved at kunne bidrage med at holde ham i bedst mulig tilstand til at sidde på cyklen og fortsat levere store resultater inden for cykling.

Læs mere om Matias Malmberg og følg ham på instagram

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din kiropraktor på Østerbro | København har vi samarbejde med flere talenter og klubber. Skulle du som sportsforening eller talent være interesseret i et samarbejde så tøv endelig ikke med at kontakte klinikken for at høre muligheden herfor.

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen har vi stor erfaring inden for sport, herunder skadesforbyggelse og behandling af sportsskader. Vi har i klinikken mulighed for ultralydscanning og derved hurtigt mulighed for at vurdere omfanget af dine idræts- eller sportsskader således at vi sammen kan lægge en plan for hurtig tilbagevendelse til lige netop din sport.


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din sportskiropraktor København | Østerbro

Din sportskiropraktor i København – Din Specialist i idræts- og Sportsskader i København | Østerbro”

Din kiropraktor på Østerbro