Billig Kiropraktor København?

Brug for billig kiropraktor i København eller Østerbro. Vi kan hjælpe
Brug for billig kiropraktor i København eller Østerbro. Vi kan hjælpe

Søger du billig Kiropraktor i København?

Kiropraktorer i Danmark med overenskomst med den offentlige sygesikring (Regionerne) er underlagt samme takst system og der er derfor ikke forskel på prisen når du går til kiropraktor hos den enkelte kiropraktor med overenskomst med det offentlige.

Tilskuddet som den enkelte patient får fra det offentlige er fratrukken i prisen allerede inden du som patient får regningen og billig kiropraktor derfor ej noget som forefindes, da alle kiropraktorerne under overenskomst er tvunget til at tage samme priser.

Er du derimod medlem af Sygeforsikring Danmark udbetales dette direkte til dig efterfølgende – se mere under menuen priser hos kiropraktor.

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen har overenskomst aftale med den offentlig sygesikring og er derfor bundet op på prisaftalen med det offentlig.

Vi er derfor lige så billige som øvrige kiropraktorer i Danmark

Søger du billig kiropraktor i København er det derfor ikke prisen du skal kigge på, men derimod fagligheden og erfaring. Hos Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro | København har vi tilsammen mere end 25 års erfaring og har arbejdet på flere af de store klinikker i København.

Vi er desuden aktiv inden for undervisning og forskning, ligesom vi har et medlem af Dansk Kiropraktor forening blandt vores medarbejdere

Det kræver ingen læge henvisning at gå til kiropraktor og hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro | København samarbejder med de fleste sundhedsudbydere og forsikringer.


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din Kiropraktor København | Østerbro

Brug for billig kiropraktor i København – Johan&Jørgensen – din kiropraktor i København | Østerbro. Vi er der for dig når du har ondt

Din kiropraktor på Østerbro