akut kiropraktor Østerbro - København. Ingen ventetid - online booking

Akut Kiropraktor Østerbro | København

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din Kiropraktor Østerbro | København startede som en flygtig ide blandt de to ejere Anders Jørgensen og Thomas Johan Larsen allerede længe før deres åbning i 2020

Deres vision var at skabe et sted hvor patienten var i centrum og hvor personalet ville gå det ekstra skridt for at hjælpe patienterne med deres problemer – et sted hvor patienterne følte sig trygge og med et anelse af hjemlig hygge og personlighed.

Vi sætter dine behov først

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen er fagligheden og erfaringen den højeste prioritet. Vi har mere end 25 års erfaring som Kiropraktor i de store klinikker rundt om i København. Vi samarbejde med de øvrige sundhedsaktører herunder de praktiserende læger og fysioterapeuter i nærområdet. Vi vil strække os langt for at løse dine problemer, og skulle vi mod forventning komme til kort, gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig videre til evt. anden relevant behandling eller udredning andre steder i sundhedsvæsnet.

Vores mål

Vores primære mål er foruden at hjælpe vores patienter, også at have de kortest mulige forløb hos kiropraktor – vi vil sammen finde måde at afhjælpe og lindre dine problemer.

At være hæmmet af smerter i dagligdagen er oftest en påvirkning af livskvaliteten og derfor en stor prioritet for os at løse – Ikke alle forløb er dog lige simple, og kan derfor kræve behandling over en periode. Sammen ligger vi en plan som er realistisk og kan holde

Vores ypperste mål er at have de korteste forløb i branchen og med dig som patient i styring i det enkelte forløb

Det siger kunderne om os

Find os på de social medier