Studierabat Kiropraktor

Studie rabat hos Kiropraktor? Hos Johan&Jørgensen - Din Kiropraktor på Østerbro og i København ved vi godt at midlerne ikke er store som studerende. Derfor tilbyder vi studierabat til alle med gyldigt studiekort

Studierabat hos Kiropraktor

Studerende er som så mange andre i samfundet i perioder bundet til kontorlignende forhold især i eksamensperioder, hvor tiden med hovedet i bogen ofte overskygger tiden brugt i motionscenteret eller løbeturen på landevejene. Ryggen kan derfor give problemer, ligesom hovedpine, nakkesmerter og andre smerter og gener kan være problemer i perioder.

Som studerende er man derfor ikke forskånet for mange af de gener som påvirker en stor andel af øvrige danskere i samfundet.

Som studerende ved vi godt at økonomien kan være spændt lidt hårdt for. Men det betyder ikke at man som studerende ikke kan få ondt i ryggen og derved få brug for en kiropraktor.

Som noget unikt tilbyder vi derfor studierabat hos din kiropraktor i København

Ved fremvisning af gyldigt studiekort tilbyder vi derfor hos kiropraktorerne Johan&Jørgensen – Din Kiropraktor på Østerbro og i København studie rabat på første gangs konsultationen – Ved ny patient i klinikken tilbydes denne til 500,- i stedet for de normale 700,-

Dvs man som studerende sparer 200,- (eller næsten 30%) i studierabat ved føstegangsbesøget hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen. Er man medlem af sygeforsikringen Danmark bliver prisen efter tilskud bare 333.- første gang. Prisen som studerende for at gå til kiropraktor lettes således betydeligt.

Vi håber på den måde at kunne bidrage med at gøre studenter tilværelsen lidt nemmere, når økonomien ikke bliver helt så presset af en tur til Kiropraktor.

se mere om vores generelle priser her

Læs mere om klinikken her, samt læs mere om hvilken problemer og tilstande vi kan hjælpe dig med.

Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din Kiropraktor når du er studerende og har brug for studiepriser hos Kiropraktor