Frossen skulder – Kiropraktor

Problemer med Frossen skulder - Forvirret over behandling, plan og smerter. Kiropraktorerne Johan&Jørgensen - din Kiropraktor på Østerbro | København kan hjælpe. Mulighed for ultralydsskanning. Book idag.

Frossen skulder eller kold skulder?

Begreberne frossen skulder og en kold skulder bliver ofte brugt lidt i flæng og oftest meget forkert.

En kold skulder er et hverdags udtryk som mest af alt har en beskrivende karakter, men ej er en reguler diagnose og tiltand.

En Frossen skulder (adhæsiv kapsulit) er derimod er en meget veldefineret tilstand hvor ledkapslen (deraf navnet kapsulit: “kapsul” = ledkapsel, “-it” = betændelsestilstand) “skrumper” (“adhæsiv” = hænge sammen) medførende tiltagende nedsat bevægelighed i alle retninger og typisk på et tidspunkt inde i forløbet er forbundet med stor smerte herved.

Frossen skulder – behandling

Korrekt udredning og diagnose af en Frossen skulder er essentielt for at håndtere tilstanden korrekt herunder ifht træning.

Hos Kiropraktorerne Johan&Jørgensen – din Kiropraktor på Østerbro | København er vi klar til at hjælpe dig med udredning, diagnose, råd og vejledning ifht lige netop dine skuldersmerter.

Vi tilbyder ultralyds skanning til undersøgelse ifht dine skuldersmerter. Sammen kan vi ligge en plan for håndtering af netop dit problem også ifht øvelser og træning for f.eks. en Frossen skulder.

Det er vigtigt for os at du forstår sammenhængen og årsagen til din Frossen skulder eller andre lidelser som giver skuldersmerter. Vi tror på at din egen forståelse af lige netop dit problem, om det er en frossen skulder eller andet, er medvirkende til at motivere og få udført de øvelser og træning som er nødvendigt for at hjælpe dig af med dine skuldersmerter.