Kæbesmerter – Kiropraktor

Kæbesmerter, nakkesmerter. hovedpine. vi kan hjælpe. Kiropraktor Østerbro | København

Smerter i kæbeleddet

Smerter i og omkring kæbeleddet kan give anledning til store gener , og kan ofte være forbundet med tendens til spændingshovedpine, spændinger i nakken og skuldre, problemer med tænder mm. Det er derfor for mange vigtigt at få gjort noget ved årsagen til deres kæbesmerter.

Smerter i kæberne – årsag

Det er vigtigt at undersøge og vurdere årsagen til smerter i og omkring kæbeleddet da nogle af disse skal adresseres af anden sundhedspersonale.

Ofte er problemer med smerter i og omkring kæbeleddet dog en blanding af flere elementer, herunder tyggefunktion hvorfor årsag og sammenhæng ind imellem kan være svære af afklare.

Muskulaturen omkring samt selve kæbeleddet kan være medvirkende til at give den enkelte smerter i kæben men også andre strukturer kan give refererede smerter til kæbeleddet

Din Kiropraktor er uddannet til at undersøge, udrede og behandle alle typer af led i kroppen herunder også smerter fra kæberne. Spørg os hvis du er i tvivl

Smerter i kæberne behandling

Behandling af smerter i kæberne er ofte en blanding af bløddelsbehandling af tyggemuskulaturen omkring kæbeleddet samt behandling af selve kæbe leddet. Akupunktur / Dryneedling kan ofte være en hjælp til behandling af de omkringliggende tyggemuskler.

Manuel behandling af kæberne står dog sjældent alene, hvorfor øvelser, råd og vejledning ifht kæbesmerter ofte er en del af behandling ifht fremadrettet bedring af dine kæbesmerter.


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din Kiropraktor København | Østerbro

Smerter i kæber, aflåsning af kæbe, smerter ved tygge – Din Kiropraktor kan hjælpe dig”

Din kiropraktor på Østerbro