Lændesmerter – Kiropraktor

Lændesmerter - ondt i lænden. Din kiropraktor Østerbro | København står klar til at hjælpe. Træning, øvelser og manuel behandling. Book idag.

Lænderyg

Lænden er den nederste del af rygsøjlen bestående af de sidste 5 hvirvler som udgør rygsøjlen (Columna). Den betegnes lumbalis på latin, hvoraf ordet Lumbago (ondt i lænden) er udledt af.

Smerter i lænd ?

De fleste danskere vil igennem livet oplevet smerter i lænden i større eller mindre grad hvad enten det er i kortere eller længere perioder.

Det er dog vigtigt at pointere at en episode med smerter i lænden ikke er ensbetydende med en dårlig ryg.

Der kan være mange årsager til smerter i lænden – både akut og af mere kronisk karakter.

Smerter i lænden – behandling ?

Din Kiropraktor Johan&Jørgensen – din Kiropraktor på Østerbro | København er uddannet til at undersøge, behandle og vejlede dig ifht lige netop dine lændesmerter.

Tøv ikke med at spørge os

Behandling er individuelt tilpasset ifht den enkeltes problem, men kan bestå af alt lige fra manuel behandling for at dæmpe akutte gener, til øvelser og træning for dine lændesmerter. Mange gange er manuel behandling indikeret forud for øvelser, da smerter i lænderyggen ofte forhindre mange i at udfører øvelser for lændesmerter. Ofte vil akut symptomlindrende øvelser blive anvist sideløbende mhp at hjælpe på vej i det mest akutte forløb for lændesmerter.

Det er hos nogle vigtigt at manuel behandling ikke står alene, da det ofte også handler om at forebygge risikoen for lændesmerter. din Kiropraktor Østerbro | København er uddannet til af vejlede og hjælpe dig med genoptræning og øvelser for lændensmerter.

Læs mere om træning / øvelser samt Mckenzie øvelser

Andre årsager til smerter i lænden

Smerter i andre regioner omkring lænderyg kan tit giver smerter som mindre om lændesmerter ligesom de kan være del af det samlede symptombillede. Dette kunne bla. være

Læs mere om andre årsager til smerter i lænden

Læs mere om forskellige årsager til smerter i lænden – herunder hekseskud, nerve i klemme, diskusprolaps mm.


Kiropraktor København Østerbro. Specialist i rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, migræne, hold i ryggen, hekseskud, nerve i klemme. Mange års erfaring inden for sportsskader og idrætsskader. Ultralydsscanning uden henvisning - Ingen ventetid. Tid samme dag
Johan&Jørgensen – din Kiropraktor København | Østerbro

Akut opstået smerter i lænden? Iskias, nerve i klemme, hekseskud – Vi kan hjælpe”

Din kiropraktor på Østerbro